Belettering vrachtwagens

Belettering vrachtwagensHet beletteren van uw vrachtwagen(s) is een essentieel onderdeel van de marketing van een bedrijf. Omdat het zo groot en opvallend is in het dagelijkse verkeer verhoogt de zichtbaarheid van uw zaak/product/bedrijf. Zeker wanneer de vrachtwagens constant op de baan zijn is het essentieel deze mooi te laten beletteren met uw logo en huisstijl. 

Publia, de ideale partner

Wij beschikken zowel over de faciliteiten als ervaring om op kleine of grote schaal uw vrachtwagens te bedrukken. Wij beschikken bijvoorbeeld over een bedrijfshal van 650m² met vloerverwarming. Dit om stofverplaatsing van warmeluchtblazers te vermijden en een zo stofvrije omgeving te creëren voor een perfecte belettering of car-wrap. Ook deze bedrukking kan op verschillende manieren gebeuren. Neem contact op met ons voor meer info, of kijk naar onze cases van vrachtwagenbelettering.

Publia deed reeds de belettering voor nationale klanten zal Quickstep en Katoennatie, maar ook reeds honderden vrachtwagens van regionale bedrijven. Onze ervaring hierin moet essentieel zijn in uw keuzeproces. Door enkel met de meest kwaliteitsvolle producten te werken verhogen wij namelijk de duur en kwaliteit van de belettering. Zo blijft uw belettering veel langer mooi, wat op zijn beurt weer gunstig is voor uw budget.